ARRIBAR A TOT ARREU
ÉS COSA DE MINUTS

Viladecans està situada a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, en ple delta del riu Llobregat. A només 10 minuts de l’aeroport i a només 5 km de Barcelona per la C-31 i la C-32, i amb connexió directa en transport públic mitjançant autobusos i Rodalies de Renfe.

Línia VB1
Estació de Renfe – Avda. Miguel de Cervantes

Línia L80
Línia L81

Des de Avda. Generalitat
Fins a l’Avda. Paral·lel

GAUDEIX DE LA SEVA OFERTA CULTURAL, COMERCIAL I GASTRONÒMICA

Perquè a Viladecans hi trobaràs de tot. Podràs comprar als seus comerços de barri, o als centres comercials “Vilamarina” i “The Style Outlets”, i també gaudir de l’oferta cultural de l’Ateneu de les Arts, o de la seva gastronomia i dels productes locals del Baix Llobregat. 

Vilamarina disposa de les principals marques de moda i complements, un supermercat, botigues de coses de casa, esports, joieries, telefonia, llibres, restauració, serveis i tot el que necessites. La seva oferta comercial el configura com el centre comercial més complet de la zona.

www.ccvilamarina.com

 El centre Viladecans The Style Outlets ofereix un ampli catàleg de marques, restaurants i zones d’oci al voltant del centre. The Style Outlets es defineix com un oasi de les compres.

viladecans.thestyleoutlets.es

L’Ajuntament de Viladecans ofereix una magnífica guia de locals de restauració on degustar plats elaborats a partir de productes típics del Baix Llobregat.

Guia de restauració de Viladecans

MAR O MUNTANYA?
TOTES DUES COSES

Viladecans et permet gaudir del mar i de la muntanya, perquè es troba al peu del Parc Natural del Garraf, un paratge ideal per practicar esports com el ciclisme de muntanya o el senderisme. Però també tindràs l’opció de gaudir de la platja del Remolar-Filipines, en plena reserva natural del delta del Llobregat.


El Parc Natural del Garraf, a pocs minuts de Viladecans, ofereix multitud d’opcions per als amants de la natura: fer excursions i senderisme, passejades en bicicleta i bicicleta de muntanya, o gaudir d’unes vistes excepcionals de la costa mediterrània.

Parc Natural del Garraf

Viladecans gaudeix de quatre platges magnífiques: la Murtra, la Pineda, la Pineda de Cal Francès i la platja del Remolar. Quatre paratges sense urbanitzar que conserven la flora i la fauna pròpia dels arenys costaners de la Mediterrània.

Platges de Viladecans

La ciutat mateixa ofereix magnífics espais verds, com el Parc de la Torre Roja. Un parc metropolità de 44.000 m2 amb una àmplia avinguda central i diferents ambients a tots dos costats del parc. L’autèntic pulmó de Viladecans.

Parc de la Torre Roja