L’exclusivitat de viure al centre de Viladecans

Avinguda Francesc Macià, 1 – Avinguda Generalitat, 2-6

Promoció residencial de 63 habitatges distribuïts en tres escales . Tipologies de 2, 3 i 4 dormitoris. I per aquells que vulguin gaudir de més espai exterior, plantes primeres i àtics amb àmplies terrasses d’ús privatiu.

A l’interior de l’edifici s’ha previst una zona d’ús comunitari. La promoció disposa de dues plantes soterrani destinades a aparcament de vehicles. La planta baixa de l’edifici es destina a ús comercial.

Tipología 2 dormitoris

Tipología 3 dormitoris

Tipología 4 dormitoris

VEURE PIS MOSTRA

Disseny, confort i construcció sostenible

La distribució del projecte fa que les estances principals dels habitatges, excepte les zones de bany, siguin exteriors, el que permet gaudir al màxim de la llum natural. Elecció de materials càlids i de disseny per als interiors dels habitatges, creant una sensació de benestar i confort. Calefacció per radiadors i aire condicionat per conductes a la sala menjador i dormitoris.

MEMÒRIA DE QUALITATS

 Creiem en la sostenibilitat

El nostre objectiu és aconseguir una alta qualificació energètica que es tradueixi en beneficis per als nostres clients, i per aquest motiu a Residencial Edifici Francesc Macià hem aplicat una sèrie de mesures d’ecoeficiència que ajuden a l’estalvi energètic i que ens fan estar més compromesos amb el medi ambient. Estarem encantats d’informar-te’n.

MÉS INFORMACIÓ

Viure al centre? Tot prop de casa

Viure a l´Edifici Francesc Macià és viure en un emplaçament immillorable amb tots els serveis al teu abast.  Àmplia oferta comercial i amb centres educatius i sanitaris al costat de casa. Als voltants podràs gaudir d’espais verds com el Parc de la Torre-roja, una gran àrea natural per a les activitats a l’aire lliure i el Parc de la Marina.

DESCOBREIX L’ENTORN

Comunicacions

Gràcies a la seva ubicació la promoció disposa d’una excel·lent xarxa de comunicacions. Línies urbanes amb connexions directes a Barcelona i localitats veïnes com Gavà, Castelldefels, Sant Boi, Cornellà de Llobregat o l’Hospitalet de Llobregat. Estació de tren de rodalies E2 i R2 Sud. A només 10 km de l’Aeroport Josep Tarradellas-el Prat.

AUTOBÚS

Línies urbanes VB1 y VB2. Línies interurbanes amb connexió amb Barcelona, Gavá, Castelldefels,
Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat i Begues.

MÉS INFORMACIÓ

Accés a la web de l’Ajuntament

TREN

Viladecans disposa d’una estació de tren, per on circulen les línies de rodalies Renfe R2 i R2 Sud.

MÉS INFORMACIÓ

Accés a la web de l’Ajuntament

TRANSPORT PRIVAT

Accés des de les sortides Viladecans Sud i Viladecans Nord de l’autopista C-32. També des de l’autovia C-31 a la sortida Remolar-Filipines. Carretera comarcal C-245 que travessa el centre de la ciutat. Accés des de Sant Climent de Llobregat per la carretera BV-2003.

MÉS INFORMACIÓ

Accés a la web de l’Ajuntament

 Informa’t avui mateix

664 488 254
FORMULARI DE CONTACTE

Oficina d’informació i vendes: Av. De la Generalitat nº 2-6, 08840, Viladecans