Compromesos amb tu i amb el medi ambient

Una nova forma de dissenyar i construir les nostres promocions donant prioritat al confort, la innovació i millora contínua dels processos, que fan que els nostres edificis incorporin les millors tecnologies disponibles en eficiència energètica existents al mercat. A Edifici Francesc Macià apliquem una sèrie de mesures i solucions constructives que es tradueixen en beneficis i estalvi a les teves factures.

COBERTES

Cobertes invertides amb aïllaments d’última tecnologia evitant el sobreescalfament de l’espai interior

FAÇANES

Façanes amb cambra d’aire i doble aïllament de llana mineral i barrera de vapor per a major aïllament tèrmic, aportant més confort i estalvi en les teves factures.

FINESTRES

Finestres amb trencament de pont tèrmic i vidres dobles amb ATR (aïllament tèrmic reforçat) que impedeixen la pèrdua de calor i òptim aïllament acústic. Finestrals més grans per a millorar la il·luminació natural.

PROTECCIÓ SOLAR

Persianes enrotllables amb aïllament tèrmic i incorporació al projecte de voladis per a ombrejar les estances de l’habitatge a l’estiu.

CALEFACCIÓ

Calefacció mitjançant sistema de radiadors que manté el benestar tèrmic durant més temps i redueix la sequedat i corrents d’aire no desitjades.

CLIMATITZACIÓ

Sistema individual de bomba de calor Inverter classificació A+. Baix consum energètic.

PRODUCCIÓ ACS

Aigua calenta sanitària. Calderes de condensació per generar aigua calenta i calefacció, amb classificació A, per un menor consum de combustible i emissions de CO i CO2.

PLAQUES SOLARS

Instal·lació de plaques solars que ajuden a reduir la despesa energètica en  l’obtenció d’aigua calenta.

RENOVACIÓ D’AIRE

Sistema d‘extracció d’aire des de l’interior per banys i cuines i aportació d’aire net mitjançant microventilació a fusteria de alumini, millorant la qualitat de l’aire al permetre la seva renovació constant.

SUBMINISTRAMENT ELÈCTRIC

Llums led. Detectors de presència i/o polsadors temporitzats per escala i vestíbuls. Canalització per a càrrega de vehicle elèctric amb possibilitat d’instal·lació i connexió des del propi habitatge.

ESTALVI D’AIGUA

Aixetes de baix consum amb airejadors i sistema obertura frontal en aigua freda (Cold Start). Aixeta termostàtica en dutxes amb tecnologia Quick Reaction que permet aconseguir la temperatura desitjada en poc temps, estalviant aigua i energia. Presa d´aigua calenta per rentadora i rentavaixelles. Cisternes de doble descàrrega als banys.

ZONES D’ÚS COMUNITARI

Disseny de la zona d’ús comunitari pensant a minimitzar el consum elèctric, d’aigua i manteniment amb l’elecció de materials naturals i perdurables en el temps.

GESTIÓ D’OBRA

Durant la realització de l’obra es realitza gestió de residus i l’ús de materials reciclats. Ús de materials de proximitat i naturals.

Qualificació energètica

A Vertix tenim com a objectiu a les nostres promocions aconseguir una alta qualificació energètica que es tradueixi en beneficis pels nostres clients.