Viladecans, molt més del que esperes

Una ciutat activa, oberta, moderna i amb excel·lents serveis públics 

Viladecans és un referent en qualitat de vida, amb més de 68 hectàrees de parcs, com el de la Marina, Torrent Ballester, Can Ginestar, la Riera o el de la Torre Roja. Amb espais de gran valor ecològic com les platges del Remolar, la platja de Les Filipines o de la Murtra. Amb un teixit urbà sostenible, amb més de 29 Km de vies ciclistes. I amb una extraordinària xarxa de serveis municipals i equipaments públics, així com una àmplia oferta de comerç local de proximitat i de centres comercials, com el de Vilamarina o el Style Outlets. Viladecans ho té tot i més per sorprendre’t.

0Ha
Hectàrees de zones verdes
0Km
Quilòmetres de platjes
0
Arbres al carrers
0Km
Quilòmetres de carril bici

Arribar a tot arreu és qüestió de minuts

Viladecans està situada a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, en ple delta del riu Llobregat. A només 10 minuts de l’aeroport i a només 5 km de Barcelona per la C-31 i la C-32, i amb connexió directa en transport públic mitjançant autobusos i Rodalies de Renfe.

VB1: Estació de tren – Av. Miguel de Cervantes
VB2: Estació de tren – Av. Can Palmer
VB4: Vilabús a la platja (servei durant l’estiu)

MÉS INFORMACIÓ

Línies diürnes a Barcelona:
L80 / Gavà – Barcelona
L81 / Gavà – Barcelona
E81 / Gavà — Barcelona
E86 / Viladecans – Barcelona
L87 / Viladecans – Barcelona
L97 / Castelldefels – Barcelona
E98 / Gavà – Barcelona

Línies diürnes a l’Hospitalet:
L82 / Gavà – l’Hospitalet
L85 / Gavà – l’Hospitalet

Línies diürnes a altres poblacions:
L88 / Viladecans – Sant Climent
L96 / Castelldefels – Sant Boi
L99 / Castelldefels – Aeroport

Línies nocturnes:
N14 Barcelona-Castelldefels
N16 Barcelona-Castelldefels

MÉS INFORMACIÓ

Rodalies RENFE R2
(Maçanet-Massanes – Castelldefels)

RENFE R2 Sud
(Barcelona-Estació de França – Sant Vicenç de Calders)

MÉS INFORMACIÓ

Gaudeix de la seva oferta cultural, comercial i gastronòmica

Perquè a Viladecans hi trobaràs de tot. Podràs comprar als seus comerços de barri, o als centres comercials Vilamarina i The Style Outlets, i també gaudir de l’oferta cultural de l’Ateneu de les Arts, o de la seva gastronomia i dels productes de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat. 

Vilamarina disposa de les principals marques de moda i complements, un supermercat, botigues de coses de casa, esports, joieries, telefonia, llibres, restauració, serveis i tot el que necessites. La seva oferta comercial el configura com el centre comercial més complet de la zona.

MÉS INFORMACIÓ

 El centre Viladecans The Style Outlets ofereix un ampli catàleg de marques, restaurants i zones d’oci al voltant del centre. The Style Outlets es defineix com un oasi de les compres.

MÉS INFORMACIÓ
L’Ajuntament de Viladecans ofereix una magnífica guia de locals de restauració on degustar plats elaborats a partir de productes típics del Baix Llobregat.

MÉS INFORMACIÓ
Platja Viladecans

Mar o muntanya? Gaudeix de totes dues coses

Viladecans et permet gaudir del mar i de la muntanya, perquè es troba al peu del Parc Natural del Garraf, un paratge ideal per practicar esports com el ciclisme de muntanya o el senderisme. Però també tindràs l’opció de gaudir de més de 2Km de platges verges.

El Parc Natural del Garraf, a pocs minuts de Viladecans, ofereix multitud d’opcions per als amants de la natura: fer excursions i senderisme, passejades en bicicleta i bicicleta de muntanya, o gaudir d’unes vistes excepcionals de la costa mediterrània.

MÉS INFORMACIÓ

Viladecans gaudeix de quatre platges magnífiques: la Murtra, la Pineda, la Pineda de Cal Francès i la platja del Remolar. Quatre paratges sense urbanitzar que conserven la flora i la fauna pròpia dels arenys costaners de la Mediterrània.

MÉS INFORMACIÓ

La ciutat mateixa ofereix magnífics espais verds, com el Parc de la Torre Roja. Un parc metropolità de 44.000 m2 amb una àmplia avinguda central i diferents ambients a tots dos costats del parc. L’autèntic pulmó de Viladecans.

MÉS INFORMACIÓ